
فرانش: برنده بهترین وبسایت آموزش آنلاین ایران برای پنجمین سال متوالی
فرانش برای پنجمین سال متوالی همچنان در صدر بهترین وبسایتهای آموزشی کشور قرار گرفت.
با اعلام نتایج هئیت داوران دوازدهمین جشنواره وب و موبایل ایران، فرانش توانست برای پنجمین سال متوالی تندیس بهترین وبسایت آموزشی کشور را دریافت کند. فرانش که ۶ سال از تأسیس آن میگذرد، در بخش آموزش آنلاین ویدیویی با تمرکز بر کسب «مهارت، شغل و درآمد» دورههای منتخب بیش از ۱۰۰۰ نفر از متخصصان و مدرسان کشور را با استانداردهای آموزشی خاص خود ارائه داده و در شاخصهای موردنظر هئیت داوران که شامل کارکرد، محتوا، تجربهی کلی، طراحی دیداری، ساختار و مسیر، تعامل و نوآوری است توانست همچنان جایگاه برتر خود را حفظ کند.
دانشجویان و مدرسین امیدوار به آینده: برندگان واقعی این تندیس
مرتضی شایق سخنگوی فرانش در مراسم اختتامیه این جشنواره ضمن تأکید بر لزوم یادگیری مستمر برای موفقیت شغلی و فردی گفت: «حفظ جایگاه برتر فرانش در آموزشهای ویدئویی، حاصل تلاش متخصصان و مدرسانی است که تجربه گرانبهای خود را در قالب دورههای آنلاین در اختیار افراد و مخاطبان فرانش میگذارند. پر کردن خلاء موجود میان آموزشهای دانشگاهی و مهارتهای لازم برای کارکردن و پیداکردن شغل در صنایع مختلف، هدف اصلی فرانش است و توانسته برندی مطمئن را برای ارائه دورههای تخصصی و مهارتی متخصصان و مدرسان کشور به بیش از یک میلیون مخاطب فعال خود ایجاد نماید.»
شایق به تلاش همه اعضای خانواده فرانش اشاره کرد و گفت: «از تیم فنی گرفته تا تیمهای توسعه بازار، همه و همه در کنار هم تلاش کردند تا فرانش تبدیل به یک پلتفرم صاحب نام و مطمئن در میان علاقهمندان به ارائه آموزشهای کابردی و جامعه شود و خوشحالیم که ۵ سال متوالی رأی هئیت داوری جشنواره وب و موبایل ایران موید این تلاشها بوده است. حالا باید به تمام آنهایی که در شرایط سخت اقتصادی همچنان به یادگیری، امید و آینده باور دارند تبریک بگوییم.»
شایق استقبال خاص مخاطبان فرانش از دورههای آموزشی راهاندازی کسبوکار، دیجیتال مارکتینگ و راهاندازی استارتاپ را نشان از بلوغ جامعه برای آغاز راهی جدید با تکیه بر تجربه و دانش متخصصان دانست و گفت: این که دورههای مرتبط با «دیجیتال مارکتینگ» که یکی از مهمترین مهارتها برای موفقیت کسبوکارها در دنیای امروز است مورد توجه خاص مخاطبان فرانش قرار میگیرد، اینکه دورههای آموزشی «کسبوکار» و «راهاندازی استارتاپ» با استقبال کمنظیر در فرانش روبهرو میشود میتوان امیدوار بود که نسل جدید برای عملی کردن ایدههای کسب و کاری خود مسیر درست یادگیری مهارتهای ضروری را از متخصصان در پیش گرفتهاند و تنها به ایدهها فکر نمیکنند.

گفتنی است اختتامیهی دوازدهمین جشنوارهی وب و موبایل ایران ۲۴ و ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ در مرکز پژوهشهای وزارت نیرو برگزار شد. جشنوارهی وب و موبایل ایران در دو بخش «رأیگیری داوری» و «نگاه مردمی» برگزار میشود. در بخش نگاه مردمی، وبسایت یا نرمافزار موبایلهای برگزیده در هر گروه با صدهاهزار رأی مردمی انتخاب میشوند. در بخش رأیگیری داوری نیز، داوران باتوجهبه معیارهای داوری اعلامشده، وبسایتها و نرمافزارهای موبایل را بررسی میکنند و به هریک از معیارها امتیاز میدهند و پس از آن، برگزیدگان در هر گروه را معرفی میکنند. کارکرد، محتوا، تجربهی کلی، طراحی دیداری، ساختار و مسیر، تعامل و نوآوری ازجمله معیارهای داوری برای انتخاب برترین وبسایت و اپلیکیشن موبایل در هر دسته هستند.
بدون دیدگاه