جشنواره ۵۰٪ تخفیف فرانش به مدت محدود

جشنواره ۵۰٪ تخفیف فرانش محدود

0 روز 0 ساعت 0 دقیقه 0 ثانیه

شروع یادگیری

بازاریابی درونگرا یا ربایشی چیست | با ۶ مثال کاربردی

بازاریابی درونگرا چیست؟ با ۶ راهکار کاربردی

به طور خلاصه بازاریابی درونگرا یک استراتژی در  بازاریابی دیجیتال است که باعث جذب مشتری یا خریدار به شرکت شما می‌‌شود. در واقع بازاریابی درونگرا یک بخش کوچکی از فعالیت‌های تجاری در دنیای بازاریابی است.

بازاریابی درونگرا یا ربایشی چیست؟

بازاریابی درونگرا روشی به منظور جذب (Attract)، مشارکت (Engage) و رضایت (Delight) افرادی‌ست که باعث رشد تجارتی شما می‌شوند.

بنابراین یک تجارت یا یک برند، تولیدات و محتوای ارزشمندی ارائه می‌دهد و باعث افزایش اعتماد مشتریان می‌گردد.

امروزه تکنولوژی در حال تغییر است، بنابراین بازاریابی درونگرا راهنمایی مفید در تجارت است. در واقع بازاریابی درونگرا به نفع بازار، فروش و جذب مشتری است.

زیرا هنگامی که چیزی به نفع مشتری باشد، به نفع و سود تجارت نیز است. بنابراین تجارت در مدت زمان مشخصی رشد و توسعه می‌یابد.

با این حال اگر تولیدات شما باعث ناراحتی و نارضایتی مشتری شود یا شما در خدمت رسانی کوتاهی کنید، رشد و توسعه شرکت‌تان یک روند نزولی پیدا می‌کند.

هنگامی که تمام کارمندان و همکاران‌تان یک هدف واحد و مشخصی داشته باشند، شما موفق می‌شوید که مشتریان را به تولیدات‌تان علاقمند کنید.

جذب، مشارکت و رضایت مشتری تنها اساس موفقیت یک تجارت نیستند. بنابراین شما باید ارتباط موثری با مشتریان برقرار کنید و نیاز آنان را درک کنید.

درک نیاز مشتریان باعث می‌شود که جذب، مشارکت و رضایت مشتری مداوم باشد و باعث افزایش اعتماد آنان نسبت به برندتان شود.

تفاوت بازاریابی درونگرا و بازاریابی برونگرا چیست؟

اکثر مردم تصور می‌کنند بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing) در درون سیستم شرکت صورت می‌گیرد و بازاریابی برونگرا (Outbound Marketing) خارج از سیستم بازاریابی صورت می‌گیرد.

نمونه‌های بازاریابی برونگرا

در واقع بازاریابی برونگرا به تمام پیام‌هایی که مشتریان به صورت سنتی دریافت می‌کنند می‌گویند. در بخش زیر نمونه‌هایی از بازاریابی برونگرا (Outbound Marketing) قرار دارد :

  • کاتالوگ
  • بیلبورد
  • بروشور
  • تبلیغات رادیو
  • تبلیغات چاپی
  • تماس تبلیغاتی

پیش از ظهور اینترنت، زمانی که مردم دسترسی فوری به اطلاعات جهان نداشتند، بازاریابی برونگرا همیشه مورد استقبال قرار می‌گرفت.

با گذشت زمان و با تغییر تکنولوژی و فرهنگ، بسیاری از مردم تصور می‌کردند بازاریابی برونگرا کمی آنان را تحت فشار قرار می‌دهد.

نکات منفی بازاریابی برونگرا

بازاریابی برونگرا در زمان خودش موفق بود، با این حال نکات منفی بسیاری به همراه داشت. برای مثال:

  • هزینه بالایی داشت.
  • مشتری بالقوه نداشت.
  • هدف گذاری دشوار بود.
  • آنالیز و بررسی موفقیت در بازاریابی سخت بود.
  • با رفتار مشتریان مدرن همسو نبود.

بازاریابی برونگرا نیاز به هزینه بالایی دارد. اگر می‌خواهید در بازاریابی برونگرا موفق شوید، باید سرمایه کلانی داشته باشید و بازگشت سرمایه‌‌ی اولیه‌تان نامعلوم است.

نداشتن مشتریان مشخص و بالقوه، نداشتن یک هدف معین، عدم بررسی میزان موفقیت و …  دلایل بزرگی هستند که بازاریابی برونگرا را در قرن ۲۱ بی‌فایده و بی‌ارزش کرده است.

 

چرا بازاریابی درونگرا ( Inbound Marketing ) اهمیت دارد؟

ما در جهان اطلاعات زندگی می‌کنیم. اکثر مردم بیشتر زمان خود را در به صورت آنلاین سپری می‌کنند و نیازهای خود را از این طریق برآورده می سازند.

از این رو فروشندگان و تاجرها در فضای آنلاین پیشرو هستند. یک وب سایت به سرعت می‌تواند نیازهای مردم را در اختیارشان قرار دهد.

مردم می‌توانند از طریق اینترنت اجناس و کالاهای جدید را پیدا کنند، قیمت‌ها را مقایسه کنند و از نظرات مشتریان قبلی آگاه شوند.

بازاریابی درونگرا یک استراتژی بازاریابی قدرتمند و هوشمندانه است. چرا که به نیاز و سوالات مشتریان به سرعت پاسخ می‌دهد و آنان را فراهم می‌سازد.

از طریق بازاریابی درونگرا می‌توانید اعتماد مشتریان را جلب کنید، تولیدات و خدمات خود را معرفی کنید و فروش خود را افزایش دهید.

 

برای بقا و پایداری به بازاریابی درونگرا نیاز دارید. زیرا:

  • برند را معرفی می کند و در فروش آینده تاثیر می‌گذارد.
  • از طریق شبکه‌های اجتماعی ارتباطات شرکت و مشتریان را تقویت می‌کند.
  • به مشتری حق انتخاب و کنترل می‌دهد.
  • به پیشرفت سئو یا بهینه سازی موتور جستجو کمک می‌کند.
  • آگاهی و اطلاعات مردم را نسبت به شرکت و برند افزایش می‌دهد.
  • درآمد شرکت را افزایش می‌دهد.

چرا بازاریابی درونگرا به تازگی روی کار آماده است؟

بازاریابی درونگرا در ۳۰ سال گذشته نمی‌توانست موفق شود. چرا که به تکنولوژی همچون اینترنت وابسته است تا ارتباط میان مردم و شرکت برقرار شود.

در بازاریابی درونگرا به جای آنکه تلاش کنید توجه مشتریان را به پیام شرکت‌تان جلب کنید، یک محتوای با کیفیتی که مشتریان به آن نیاز دارند را تولید می‌کنید تا مشتریان در صورت نیاز به تولیدات دست یابند.

مشتریان می‌توانند شرکت شما را از طریق موتور جستجو، فیس بوک، یوتیوب، اینستاگرام و کانال‌های قابل دسترس دیگر پیدا کنند.

بنابراین تولیدات و خدمات شما باید به نوعی جذاب باشد یا نیاز مشتریان را برطرف سازد یا به آنان تجربه تازه‌ای بیاموزد.

مردم خودشان انتخاب می‌کنند که پیام بازاریابی درونگرای شما را مشاهده کنند. آنان هنگام رانندگی بیلبورد یا تبیلغات‌تان را در مجله نمی‌بینند.

در بازاریابی برونگرا شرکت تلاش می‌کند با مشتریان و مردم ارتباط برقرار کند. اما در بازاریابی درونگرا مردم خودشان جذب برند می‌شوند. همین تغییر، روند فروش را دگرگون کرده است.

 

 برای نوشتن محتوای هدفمندی که به صفحه نخست گوگل بیاید، مقاله زیر را مطالعه کنید:

آموزش تولید محتوا و سئو (رایگان و گام به گام)

 

یکی از دلایل موفقیت بازاریابی درونگرا در این سال‌ها ارتباط مردم از محتوای آنلاین است. مشتریان مدرن بیشتر زمان خود را در اینترنت می‌گذرانند.

با توجه به تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۸ صورت گرفت، به طور میانگین مردم ۱۰ ساعت از روز خود را مقابل صفحات دیجیتال می‌گذرانند.

این صفحات دیجیتال می‌تواند کامپیوتر، تلفن هوشمند، تبلت و … باشد. حتی اگر فردی سوالی داشته باشد، گوگل در خدمت اوست.

بازاریابی درونگرا یک اساس بازاریابی برای تجارت‌ها است. در واقع تجارت‌ها با کمک استراتژی‌های این نوع بازاریابی، تغییرات رفتاری مردم را شناسایی می‌کنند و بازاریابی خود را خود را به روز می‌سازند.

با این حال اگر می‌گوییم در بازاریابی درونگرا خود مشتریان جذب شرکت‌تان می‌شود به این معنا نیست که یک کوکا کولا دست‌تان بگیرید و در صندلی‌تان لم دهید.

وظایف شما در بازاریابی درونگرا چیست؟

در واقع یک بازاریابی درونگرا کار ساده‌ای نیست و وظایف شما در بخش زیر بیان شده است:

  • ابتدا شما باید تمام تلاش خود را بکنید تا یک محتوای هدفمند تولید کنید تا مردم را جذب کند.
  • تولیدات شما باید به گونه‌ای باشد که وقتی یک مشتری ساعت ۲ شب در گوگل جستجو می‌کند، بگوید بله این همان چیزی است که نیاز دارد.
  • در پایان شما باید تولیدات و خدماتی ارائه دهید که به صورت مستمر رضایت مشتریان را در بر گیرد تا آنان دوباره از شما خرید کنند.

بازاریابی درونگرا همچون بازاریابی برونگرا روشی به منظور آب کردن یخ میان مشتری و شرکت و ایجاد یک ارتباط است.

بازاریابی محتوایی چیست؟ با 12مثال کاربردی

بازاریابی درونگرا چه تفاوتی با بازاریابی محتوایی دارد؟

اکثر شرکت‌ها یا مردم، بازاریابی درونگرا را با بازاریابی محتوایی (Content Marketing) اشتباه می‌گیرند و این دو را یکسان می‌دانند. در صورتی که این دو استراتژی متفاوت هستند.

بازاریابی محتوایی یعنی تولید یک محتوای آنلاین با کیفیت و ارزشمند که ارتباط میان شرکت و مخاطبان نهایی را ایجاد کند.

این محتوا می‌تواند به صورت مقاله‌ی وبلاگ، متن آموزشی طولانی، پست‌های شبکه‌های اجتماعی، اینفوگرافی، کتاب الکترونیکی، پادکست ویدیو و فرمت‌های دیگری باشد که نظر مردم را جلب کند.

هر محتوا می‌تواند مردم را به خرید یک محصول راهنمایی کند. محتوای شما می‌تواند با توجه به نیازهای مردم باشد و آنان را به خرید تشویق کند.

محتوا کمک می‌کند تا مردم به صورت معمول و بدون هیچ فشار و اجباری به سوی قیف فروش (Sale Funnel) هدایت شوند و تصمیم به خرید بگیرند.

قیف فروش یک روش بازاریابی است که مسیر و مراحل خرید مشتریان را تعیین نشان می‌دهد.

در بازاریابی درونگرا، محتوا به سه دسته مجزا تقسیم می‌شود. در واقع مشتری که بخواهد خرید کند باید از این سه بخش قیف فروش عبور کند:

بخش ابتدایی قیف فروش، بخش میانی قیف فروش، بخش پایانی قیف فروش

 

اگر می‌خواهید کارشناس تولید محتوا شوید مقاله زیر را مطالعه کنید:

چگونه تولید محتوا کنیم؟ (مهارت ها، وظایف و حقوق کارشناس محتوا)

 

بخش ابتدایی قیف فروش (Top of the funnel- TOFU):

محتوا در بخش ابتدایی قیف فروش یا TOFU در خصوص آگاهی رسانی به مشتری است که معمولا به صورت مقاله وبلاگ در موتور جستجو یافت می‌شود یا به صورت پست شبکه‌های اجتماعی یا ایمیل مارکتینگ مشاهده می‌گردد.

این محتوا باید مخاطبان بسیاری را دربرگیرد و بتواند آنان را تشویق کند تا وارد بخش ابتدایی قیف فروش شوند.

این محتوا می‌تواند طرح یک سوالی باشد که معمولا مخاطبان با این مشکل یا سوال مواجه می‌شوند. در این مرحله شما تنها مخاطبان را جذب می‌کنید، اما بحث فروش را مطرح نمی‌کنید.

بخش میانی قیف فروش (Middle of the funnel- MOFU):

در محتوای بخش میانی قیف فروش یا MOFU مشتری جذب محصول یا تولیدات شده، اما هنوز خریدی صورت نگرفته است.

اکثر محتوای بخش میانی قیف فروش به صورت آموزشی هستند و کاربران می‌توانند این محتوا را به صورت وبینار (webinar محتوایی با ترکیب وب و سمینار) و کتاب الکترونیکی مشاهده کنند.

این محتوا کمی تکنیکی‌‌تر و تخصصی‌تر است و فواید تولیدات را جزئی‌تر معرفی می‌کند. در نهایت فرد را به سوی خرید راهنمایی می‌کند.

 

بخش پایانی قیف فروش (Bottom of the funnel- BOFU):

بخش پایانی قیف فروش یا BOFU را زمانی شرکت‌ها استفاده می‌کنند که کاربر نزدیک مرحله خرید است، اما باز هم خرید نکرده است.

شما در این مرحله می‌توانید نمونه، محصولات رایگان و معرفی کالا را در اختیار مشتری قرار دهید تا مرحله خرید به پایان برسد.

دیجیتال مارکتینگ چیست؟

اکنون دوباره به بحث بازاریابی درونگرا بر‌می‌گردیم. اگرچه بازاریابی درونگرا باید شامل محتوای موثر باشد، اما امحتوا تنها یک بخش از بازاریابی درونگرا است.

بازاریابی درونگرا شامل تعدادی استراتژی است که توجه مشتری را به خدمات یا تولیدات جلب می‌کند و آنان را به مرحله خرید هدایت می‌کند.

بنابراین بازاریابی درونگرا شامل ابزاری‌ همچون موارد زیر است:

  • Call to action یا دکمه فراخوان: پس از آنکه مشتریان جذب محتوای شما شدند، مواردی همچون متن و تصویر باعث جذب آنان به شرکت و برند شما می‌شود.
  • Landing pages یا صفحه فرود: صفحات وب سایت‌هایی است که کاربران را مشتاق به دانلود یا ثبت نام در سایت می‌کنند تا بتوانند محتوایی همچون کتاب الکترونیک و کتاب راهنمای تولیدات را دریافت کنند.
  • Form یا فرم: شما از طریق فرم می‌توانید اطلاعاتی همچون نام، آدرس ایمیل، عنوان شغلی و علاقه و عدم علاقه آنان نسبت به محتوا را بدست آورید.
  • Website alanytics یا آنالیز وب سایت: نرم افزاهایی هستند که کمک می‌کنند اطلاعاتی مربوط به بیننده‌های وب سایت را بدست آورید. با این روش رفتار و عملکرد کاربران را نسبت به محتوا می‌شناسید.
  • Custmer relationship management (CRM) Software یا نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری: این سیستم کمک می‌کند تا تعاملات شرکت و مشتری را مدیریت کنید.

 

چگونه بازاریابی درونگرا راه‌اندازی کنید؟

اولین و مهم ترین فایده بازاریابی درونگرا جذب و مشارکت مشتریان واقعی و مدرن در دو حالت رفتاری و روانی است.

این روزها مشتریان تمایل دارند که خودشان روند خرید را در دست بگیرند و تحت فشار نباشند. آنها می‌خواهند به سرعت پاسخ سوال‌های‌شان را به صورت آنلاین دریافت کنند.

هنگامی که اینترنت در دسترس عموم قرار گرفت بیل گیتس در سال ۱۹۹۶ گفت: «محتوا پادشاه است.» با گذشت این سال‌ها پیشگویی بیل گیتس در فضای اینترنت مشاهده می‌شود.

در واقع بازاریابی درونگرا موفق با محتوا آغاز می‌شود و پایان می‌یابد. اگر می‌خواهید بازاریاب درونگرای موفق باشید باید استراتژی‌هایی تعیین کنید که به این سوالات پاسخ دهد:

  • شما می‌خواهید چه نوع محتوایی تولید کنید؟
  • مخاطب شما در هر محتوا چه کسانی هستند؟
  • کدام محتوا از طریق اطلاعات و خواسته کاربر تولید می‌شود؟
  • چگونه محتوا می‌تواند مشتری را به سوی مرحله فروش هدایت کند؟

 

پرسونا چیست؟ چگونه آن را طراحی کنیم؟ با مثال

شما نه تنها باید محتوا را تولید کنید، بلکه باید استراتژی‌ای به کار ببرید که مورد پسند و توجه مخاطب قرار بگیرد:

سئو یا بهینه سازی موتور جستجو (Search Engine Optimization- SEO)

سئو یعنی تولید محتوایی که شامل کلمات کلیدی است که برای موتور جستجوگر جالب و مورد توجه است. در واقع پس از تولید محتوا، یکی از مهم‌ترین بخش بازاریابی درونگرا، سئو است.

تحقیقات نشان می‌دهد که ۶۱ درصد از بازاریاب‌ها بر این باورند سئو باعث پیشرفت و افزایش فروش‌شان شده است.

بازاریابی شبکه‌های اجتماعی (Social Media Marketing)

بازاریابی شبکه‌های اجتماعی یک نوع بازاریابی آنلاین است که از طریق شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام و فیس بوک و… صورت می‌گیرید.

شرکت شما با این روش می‌تواند در سطح بازار مطرح شود. بنابراین محتوایی که پست می‌کنید و در صفحات اجتماعی قرار می‌دهید باید جذاب باشد.

بازاریابی ایمیلی (Email Marketing)

بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ یک روش بازاریابی اینترنتی از طریق ایمیل است که خدمات و به روز رسانی را در اختیار مشتری قرار می‌دهند.

با این روش شما می‌توانید با مخاطبان یا مشتریان خود در ارتباط دائمی باشید. علاوه بر این، شما می‌توانید مشتریانی که کمتر خرید می‌کنند را دوباره جذب کنید.

با این حال، در صورتی می‌توانید از طریق بازاریابی ایمیلی با مشتریان در ارتباط باشید که آنان از قبل در سایت ثبت نام کرده باشند.

کپی رایتینگ یا تبلیغ نویسی چیست

پرداخت به ازای کلیک (Pay per click)

تبلیغات پرداخت به ازای کلیک یعنی یک شرکت به ازای هر کلیکی که روی آدرس وب سایت‌اش زده می‌شود، مبلغی پرداخت می‌کند.

تبلیغات پرداختی گزینه مناسبی در بازاریابی هستند. چرا که اگر می‌خواهید در بازاریابی درونگرا موفق شوید، ممکن است مدتی طول بکشد.

در صورتی که با کمک تبلیغات می‌توانید با سرعت بیشتر شرکت یا برند خود را به مردم معرفی کنید و توجه آنان را جلب نمایید.

تولید سرنخ فروش یا افزایش ترغیب مشتری به خرید (Lead Generation)

شما می‌توانید از استراتژی تولید سرنخ فروش یا Lead Generation به منظور بدست آوردن اطلاعات مشتری استفاده کنید.

با این روش شما متوجه می‌شوید که چقدر مشتریان یا کاربران به تولیدات و خدمات علاقه دارند و ترغیب به خرید می‌شوند.

اتوماسیون بازاریابی (Marketing Automation)

اگر می‌خواهید یک کمپین بازاریابی راه اندازی کنید، به سیستم اتوماسیون بازریابی نیاز دارید. در این صورت می‌توانید از نرم افزارهای اتوماسیون بازاریابی استفاده کنید.

نرم افزارهای بازاریابی کمک می‌کند تا در زمان خود صرفه جویی کنید و کارهای‌تان را به سرعت و با کیفیت بیشتری انجام دهید.

 

چه کسانی می‌توانند از بازاریابی درونگرا استفاده کنند؟

اگر دوست دارد در پاسخ به این سوال کلمه «همه» را بشنوید، بهتر است بدانید نکات مهم و اساسی در استفاده از بازاریابی درونگرا وجود دارد.

با این حال اکثر مردم می‌توانند یک برنامه جزئی و صحیح طرح کنند تا یک بازاریابی درونگرا راه اندازی کنند و موفق شوند.

 

نکات قابل توجه پیش از راه‌اندازی بازاریابی درونگرا

پیش از آنکه یک بازاریابی درونگرا یا بازاریابی برونگرا راه اندازی کنید، بهتر است نکاتی را بدانید:

۱. اهداف کمپین بازاریابی شما چیست؟ آیا می‌خواهید آگاهی مشتریان را نسبت به برند افزایش دهید؟ یا می‌خواهید مخاطبان تازه‌ای جذب کنید؟

۲. مشتریان مورد نظر شما چه کسانی هستند؟ شما از چه روش موثری می‌توانید با مخاطبان در ارتباط باشید؟

آیا مشتریان شما مشتریان بالقوه‌ای هستند که هدف و نیاز خود را می‌شناسند یا می‌خواهند پیش از خرید با یک کارشناس حقیقی صحبت و مشورت کنند؟

۳. شرکت شما چگونه است؟ شما در چه زمینه ای کار می‌کنید یا می‌خواهید فعالیت کنید؟ روش‌های بازاریابی شرکت‌های رقیب شما چگونه است؟ آیا شما با مشتریان خود در ارتباط هستید؟ سرمایه شما چقدر است؟

ما می‌توانید به این سوالات پاسخ دهید تا اهداف خود را به روشنی بشناسید و استراتژی مناسبی تعیین کنید.

نگران نباشید. اکثر شرکت‌های موفق از دو روش بازاریابی درونگرا و بازاریابی برونگرا به منظور جذب مشتری و افزایش موفقیت استفاده می‌کنند.

 

هزینه بازاریابی درونگرا چقدر است؟

بازاریابی درونگرا همچون یک دفتر اداری به همراه کارمندان است که به عنوان سرمایه تجارت آینده شما محسوب می‌شود.

با این حال هنگامی که تصمیم گرفتید از استراتژی بازاریابی درونگرا استفاده کنید، بدون شک باید سرمایه‌ای فراهم کنید.

اگر سرمایه گذاری شما آگاهانه و هوشمندانه باشد، نه تنها سرمایه اولیه خود را بدست می‌آورید، بلکه سود و منفعتی حاصل می‌کنید.

بازاریابی درونگرا از طریق صفحه فرود وب سایت، شبکه‌های اجتماعی، وبلاگ و … کمک بسزایی به شرکت‌ها می‌کند تا به اهداف تجاری خود برسند.

با این حال ممکن است بپرسید هزینه بازاریابی درونگرا به چه مقدار است؟ متاسفانه ما نمی‌توانیم پاسخ دقیقی به این سوال بدهیم. چرا که این سوال به موارد بسیاری بستگی دارد.

بازاریابی درونگرا یک برنامه طولانی مدت است. هنگامی که برنامه خود را شروع کردید، متوجه هزینه‌های کوچک و بزرگ شرکت می‌شوید.

نوع استراتژی شما در بازاریابی درونگرا و میزان سرعتی که می‌خواهید به اهداف خود برسید، هزینه بازاریابی درونگرا را تعیین می‌کند.

تحقیقات نشان می‌دهد بازاریابی درونگرا نسبت به بازاریابی برونگرا به هزینه کمتری نیاز دارد و در این سال‌ها تجارت‌‌ها تمایل بیشتری به بازاریابی درونگرا پیدا کرده‌اند.

برای مثال دونالد ترامپ کمپین انتخاباتی خود را بیشتر در توئیتر، یوتیوب و چندین فضای اجتماعی راه اندازی کرد و به موفقیت رسید.

زمان ارزش بسیار بالایی دارد. اگر سرمایه‌ای ندارید که افراد مختلفی در بخش‌های گوناگون استخدام کنید، باید روی زمان خودتان سرمایه گذاری کنید.

بنابراین اکثر زمان شما صرف کار و اقدامات مربوط به بازاریابی درونگرا می‌شود. با این حال پس از مدتی نتیجه اقدامات خود را مشاهده می‌کنید.

اگر بخواهیم حقیقت را بگوییم، راه اندازی یک کمپین بازاریابی درونگرا به چندین ماه زمان نیاز دارد تا شما محتوا را تولید کنید و در طی مدتی روند بازاریابی را پیش ببرید.

بنابراین اگر تصور می‌کنید زمان کافی ندارید و از سوی دیگر سرمایه کافی ندارید، پیشنهاد می‌کنیم بازاریابی درونگرا را فراموش کنید!

به فکر راه‌اندازی بازاریابی درونگرا باشید!

روز به روز تکنولوژی با سرعتی بالایی پیشرف می‌کند. چرا که اینترنت و شبکه‌های اجتماعی بر انتخاب و تصمیمات مردم تاثیر می‌گذارد و مردم اطلاعات بیشتری نسبت به گذشته دارند.

این روند تغییر نه تنها باعث آگاهی بیشتر مردم می‌شود، بلکه در رفتار خرید کردن تاثیر می‌گذارد. بنابراین بازار به منظور بقا باید به این تغییر پاسخگو باشد.

بازاریابی برونگرا و سنتی نمی‌تواند به تنها باعث پیشرفت و افزایش فروش شود. بنابراین اگر می‌خواهید در بازاریابی موفق باشید، باید از استراتژی‌های بازاریابی درونگرا استفاده کنید.

بنابراین کلید موفقت در بازاریابی درونگرا تولید محتوای با کفیت و ارزشمند است تا مشتریان بر اساس نیازهای خود وارد قیف فروش و مرحله پایانی خرید شوند.

 

شما از چه استراتژی‌ای برای بازاریابی درونگرا در سازمان خود استفاده می‌کنید؟

کدام کانال بازاریابی درونگرا برای شما جذاب‌تر و مفید‌تر بوده است؟

مرتضی شایق

مرتضی شایق

مدیر دیجیتال مارکتینگ

فعال در دیجیتال مارکتینگ در تخصص‌های: SEO (بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجوگر)، SEM (بازاریابی در موتورهای جستجوگر)، UX (تجربه کاربری)

3 دیدگاه

  • ممنون، فکر کنم سایت hubspot یکی از قوی ترین سایت هایی هستش که بازاریابی درونگرا رو پیاده سازی کرده

    پاسخ

  • سلام ممنون بابت مقاله خوبتون
    ای کاش یک آژانس تبلیغاتی خوب و مطمئن رو هم پیشنهاد یا معرفی میکردین

    پاسخ

    • سلام امیرجان
      Ogilvy جزو بهترین آژانس های تبلیغاتی در دنیاست.
      در ایران هم بنا به نوع تبلیغاتی که مد نظر دارید بفرمائید تا حد امکان راهنمایی کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید